Mitchell Evans Architects are pleased to announce the successful completion of a new build residence within a prestigious apartment building in the heart of Chelsea.

As part of the building’s reception area remodelling and refurbishment, unused and underutilised spaces were optimised to create a luxurious one bedroom apartment, integrating into the existing building to benefit from the 24 hour porter service.

The apartment features a spacious double bedroom with an en-suite bathroom, separate WC and a large open plan kitchen / dining /living room, this area opens to an enclosed private courtyard. The apartment is offered with secure private parking.

Mitchell Evans designed the layouts which were then finished by David Hales Interior Design, www.davidhalesinteriordesign.co.uk to produce a highly quality bespoke apartment of 850 sq ft.

Project Type

New Flat and Reception

Location

Chelsea